Ammattitaitoinen kelloseppä Vantaalla

Ota yhteyttä!

Kelloseppä Esko Malmi

Olen työskennellyt kelloseppäyrittäjänä yli kymmenen vuotta. Tuona aikana olen tehnyt pitkälti yli tuhat kellohuoltoa. Työni jälkeen tyytyväisiä asiakkaita löytyy sekä pääkaupunkiseudulta että muualta Suomesta, esimerkiksi Kymenlaaksosta. Onko sinun kellosi seuraava, jonka saan huoltaa?

 

Ota yhteyttä!

 

 

 

 

Kellojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla

Huollan ja korjaan kaikenlaiset kellot ranne- ja taskukelloista seinäkelloihin ja suuriin lattiakelloihin saakka. Teen kellojen täyshuoltoja, jotka pitävät sisällään muun muassa kellon ja sen koneiston purkamisen, kuoren ja koneiston huollon, koneiston kokoamisen, öljyämisen, koekäytön ja testaukset. Lisäksi saat minulta kunnossapitohuoltoja ja pienkorjauksia, kuten paristonvaihtoja ja lasinvaihtoja. Palvelen sekä yksityisasiakkaita että kelloliikkeitä. Yhteistyökumppaneistani ja suosittelijoistani voit lukea etusivulta. Olen Suomen kelloseppäliiton jäsen.

 

Tarjoan sinulle ammattitaitoista ja tarkkaa palvelua kaikissa tilanteissa. Annan työlleni myös takuun. Isojen kellojen, esimerkiksi kaappi- ja seinäkellojen, korjauksen takuu on viisi vuotta, kun taas pienten kellojen yksi vuosi. Testaan kellon toimivuuden aina tarkkaan ennen sen palauttamista asiakkaalle.

 

Noudan ja palautan kellot, jos niin toivot, ja palvelen muutenkin joustavasti tarpeidesi mukaan. Viikonloppuisin tieni vievät yleensä eri puolille kotiseutuani Kymenlaaksoa, joten voin kätevästi noutaa kellosi huoltoon, vaikka et asuisi pääkaupunkiseudulla.

Kysy lisää!

Pienkorjaukset nopeasti

Saat kellojen pienkorjaukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Pienkorjauksiin kuuluvat esimerkiksi paristojen vaihdot, rannekkeiden vaihdot ja lyhennykset sekä lasien vaihdot.

 

Tuo kellosi minulle, niin katson siihen sopivan pariston tai muun osan. Palvelen asiakkaita työtilassani Vantaalla. Työtilani sijaitsevat kotini yhteydessä, joten pystyn toimimaan joustavasti. Otathan yhteyttä etukäteen!

Yhteystiedot